Zipscreen

Alkalmas rendkívül nagy üvegfelületek árnyékolására is anélkül, hogy a szélállóság rovására menne, a különleges zipzáras rendszer miatt.

Mi az a ZIPSCREEN és mire jó?

Alkalmas rendkívül nagy üvegfelületek árnyékolására is anélkül, hogy a szélállóság rovására menne, a különleges zipzáras rendszer miatt.

Minimális a helyigénye, a 6 méteres magasság is elfér egy mindössze 16 cm.-es tokban.

Külső és vakolható tokos kivitelben is rendelhető, és nagy színválasztékban elérhetőek a textilek.

Hajtókaros és motoros meghajtással is kérhető. Akár pergolák is árnyékolhatóak ezzel a megoldással, hiszen a Fixscreen rendszer akár 130km/h szélben is a helyén marad.

Hővédelem szempontjából is ideális, hiszen jelentős mértékben kizárja a meleget, így a kíma kevesebb működéssel is tudja tartani a benti hőmérsékletet, viszont a kilátást nem akadályozza.

Hangulatos időtöltés saját kertjében vagy teraszán?

A ZIPSCREEN előnyei

A ZIPSCREEN alkalmazásával nem kell lemondani a kilátás szabadságáról sem.

Hőálló

Megfelelő fényviszonyokat teremtve hatékonyan véd a túlmelegedés ellen

Szélálló

Biztosítja a kiemelkedő szélállóságot

Bogárálló

Zárt állapotában betölti a szúnyogháló funkciót

Innovatív, extrém szélálló külső textilárnyékoló, az egészséges és komfortos életterek öröméért

Ez a rendkívüli screen árnyékoló biztosítja a kiemelkedő szélállóságot, zárt állapotban betölti a szúnyogháló funkciót, megfelelő fényviszonyokat teremtve hatékonyan véd a túlmelegedés ellen. Alkalmazása esetén nem kell lemondanunk a kilátás szabadságáról, még akkor sem, ha árnyékolónk leengedett állapotban van. Akár 22 m2 felület árnyékolására is alkalmas. Belső környezetünk élhetőbbé, komfortosabbá válik általa.

Ez az innovatív technológia biztosítja a kiemelkedő szélállóságot, a textil extrém időjárási körülmények között is a helyén marad, nem zörög, nem szakad.

Egyéb tudnivalók a ZIPSCREEN textílárnyékolókról

A ZIPSCREEN ALAPSZÍNEI

Az alumínium roló szerkezet alapszínei: fehér 01, barna 02, ezüst 03, fekete 10, barna 16, barna 28, antracit 67, fehér 71 és nyers alumínium 90. Ha azonban extrudált változatot választ, akkor bármilyen szín közül választhat a RAL színminta szerint, fényes, matt és strukturált változatban, alapáron. A többi alkatrész, mint például a vezetősínek és az alsó sín minden RAL színben alapáron kválasztható.

ZIPSCREEN VEZÉRLÉSE

A rolók vezérlése nagyon egyszerű. Az alapvető (olcsóbb) lehetőség a fogantyúval történő mozgatás. Ez a vezérlési változat 89 és 103 mm méretű dobozokhoz lehetséges. Ma azonban a legelterjedtebb árnyékolást egy meghajtó vezérli, amely lehet elektronikus (a falon lévő gomb vagy egy központi gomb vezérli), vagy rádiós (a falra rögzített vagy a falra szerelhető távirányítóval vezérelhető) hordozható). Ma már lehetőség van a képernyõ rolók vezérlésére, okostelefon, táblagép vagy számítógép segítségével is különféle alkalmazások segítségével.

VÁLASZTHATÓ SZÖVETEK

A szövetek üveg vagy poliészter szálakból készült, PVC bevonattal ellátotva. A két legnagyobb gyártó, a Sergé Ferari és a Copaco szöveteiből lehet választani. Az anyagok teljes áttekintése megtalálható a letöltési szakasz műszaki lapján.

A ZIPSCREEN MAXIMÁLIS MÉRETEI

A maximális méretek a vezérlés típusától és a választott keretszerkezet méretétől függően változik. A 89-es profil méretének maximális mérete 2000 x 2800 mm, a 103-as doboz esetében 4000 x 4000 mm, a legnagyobb 131-es védődoboz esetében pedig a legnagyobb méret 5000 x 6000 mm.

A KERETSZERKEZET

A keretszerkezetet hengerelt és extrudált kivitelben szállítjuk. 89, 103, 120 és 131 mm profilmérettel.

Kapcsolatfelvétel